» Отдых » Новости туризма

Авіанова зробила знижку на квитки майбутнього року

    всего 84291 отеля

Авіанова зробила знижку на квитки майбутнього року

Бюджетна авіакомпанія "Авіанова" проводить продаж знижкових квитків на майбутній рік. Вартість квитків в одну сторону без обліку зборів становить при покупці 9 листопада 90 рублів, при покупці 10 листопада - 100 рублів, 11 листопада - 110 рублів. Залежно від маршруту величина зборів складає від 325 до 519 рублів за кожний польотний сегмент. Додатково утримується збір за продаж в 150 рублів за кожен квиток.

Квитки по акції продаються на рейси, що здійснюються з 15 січня до 30 травня. Вони недоступні на святкові періоди, а також на більшість рейсів в пікові дні в районі вихідних. Слід мати на увазі, що провезення багажу на рейсах "Авіанова" платний і обходиться в 300 рублів за перше місце при бронюванні на сайті одночасно з купівлею квитка, 450 рублів при бронюванні на сайті пізніше і 550 рублів в аеропорту. Друге та наступні багажні місця будуть коштувати на 50 рублів дорожче першого.

Протягом листопада "Авіанова" проводить благодійну акцію - компанія перераховує 1 рубль з кожного проданого в цьому місяці квитка і 1 рубль з кожного замовленого місця в фонд допомоги важкохворим дітям. Туди ж надходять всі кошти від продажу на борту 25-рублевих шоколадок.
09 ноября 2010, 13:26





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт