» Отдых » Новости туризма

Готель Москва частково відкриється в грудні

    всего 84291 отеля

Готель Москва частково відкриється в грудні

Як повідомляє комітет з туризму російської столиці, перші три поверхи готель "Москва", розташованої навпроти Червоної площі і Кремля, відкриються після реконструкції в грудні поточного року.

Готель був закритий на реконструкцію в 2003 році. Столична влада підкреслювали, що готель побудують його за проектом, практично повторює оригінальний варіант архітектора Олексія Щусєва. Єдина відмінність - це площа, збільшена з 98 до 185 500 квадратних метрів. Готель буде розташовувати апартаментами, конгрес-центром і торгово-розважальною зоною.

"Уряд Москви, незважаючи на вплив фінансово-економічної кризи, знайшло резерви по введенню в 2009 році - готелю" Ленінградська ", в 2010 році - готелю" Україна ". А 2011 рік знаменує здачу в експлуатацію готелю" Москва ", причому перші три поверхи , де розмістяться торговельний центр і підземна стоянка, здадуть у грудні 2010 року ", - цитує повідомлення комітету з туризму РІА" Новости ".

Готель "Москва" була побудована в першій третині XX століття та перших постояльців прийняла в 1935 році. У 1968-1977 роках завершилося будівництво другої черги, і весь комплекс утворив каре. Довгий час "Москва" залишалася найбільшим готелем в СРСР.
09 ноября 2010, 16:41





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт