» Отдых » Новости туризма

Трансаеро анонсувала знижку летять удвох на нових рейсах

    всего 84291 отеля

Трансаеро анонсувала знижку летять удвох на нових рейсах

Авіакомпанія "Трансаеро" опублікувала спецпропозиція про знижкової акції для подорожуючих вдвох на деяких з знову відкритих в зимовому розкладі рейсах. Компанія стверджує, що квиток для другого пасажира на цих маршрутах обійдеться в 45 рублів (або 1 євро) без урахування зборів. Однак придбати такий квиток на сайті перевізника неможливо - система вважає обидва квитка без знижок.

Не виключено, що ці квитки доступні тільки в касах, проте в повідомленні "Трансаеро" про це немає ні слова. Цікаво, що це повідомлення було опубліковане тільки 8 листопада, а сама акція, як стверджується в ньому, почалася ще 29 жовтня і триватиме до 29 листопада.

Слід мати на увазі, що навіть якщо знижкові квитки і доступні в касах, злітати за 45 рублів нікому не вдасться: "Трансаеро", два роки тому гучно оголосила про скасування паливних зборів майже на всіх маршрутах, в нинішньому році без всякої реклами повернула їх назад , причому вони стали одними з найвищих в країні. Величина паливної доплати складає на внутрішніх лініях в залежності від маршруту 30-34 євро в одну сторону і 60-68 євро туди-назад. Незначна різниця у величині збору на рейсах, наприклад, Москва - Казань і Москва - Владивосток свідчить про те, що по суті ця доплата не має нічого спільного з цінами на паливо, а служить лише мінімізації знижок і комісійних виплат агентам, а також зниження цінності премій у програмі лояльності.
09 ноября 2010, 12:21





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт