» Отдых » Новости туризма

Франція спрощує порядок оформлення віз для жителів Донбасу

    всего 84291 отеля

Франція спрощує порядок оформлення віз для жителів Донбасу

Франція спрощує порядок оформлення віз для жителів Донецької і Луганської областей, повідомляє МЗС України.

"За інформацією посольства Чехії в Україні, між Чеською Республікою та Французькою Республікою підписано договір про взаємне представництво при оформленні короткострокових шенгенських віз, який набрав чинності 1 листопада 2010", - заявили в МЗС.

Таким чином, з 1 листопада громадяни України, які бажають відвідати Францію з метою туризму, ведення бізнесу, у приватних справах тощо, зможуть подати документи на оформлення короткотермінової шенгенської візи до генконсульства Чехії в Донецьку.

У МЗС зазначили, що нова процедура оформлення короткострокових віз у Францію стосується лише громадян України, які постійно проживають на території Донецької або Луганської областей, та не поширюватиметься на оформлення короткотермінових віз з метою одруження.

Як відомо, раніше бажають відвідати Францію повинні були подавати документи на оформлення візи в Києві.

Раніше заступник міністра закордонних справ України Павло Клімкін заявив, що відсоток відмови у видачі віз українцям країнами Євросоюзу наближається до 3%, що дозволяє розраховувати на успішне продовження діалогу про безвізовий режим з ЄС.
09 ноября 2010, 10:39





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт