» Отдых » Новости туризма

Аерофлот модифікував систему тарифів

    всего 84291 отеля

Аерофлот модифікував систему тарифів

Авіакомпанія "Аерофлот" опублікувала нову структуру тарифів. Тарифи економкласу поділені на групи "промо", "бюджет", "комфорт" і "статус", бізнес-класу - на групи "комфорт" і "статус". Усередині кожної з груп застосовуються єдині правила обміну, повернення, обмежень по термінах, нарахування бонусних миль і тому подібних умов. Принципових змін всередині самих тарифів не відбулося, проте ряд пасажирів все ж зіткнеться з жорсткістю правил.

Найбільш жорсткі правила застосовуються для групи "промо" (тарифи U і N). Ці тарифи взагалі зазвичай недоступні по більшості напрямків, а діють лише під час спеціальних акцій. При польоті туди-назад мінімальний термін перебування в пункті призначення - до найближчої неділі, максимальний - один місяць. Зупинки більш ніж на 24 години під час пересадки заборонені. Обмін квитка можливий тільки при наявності місць в тому ж класі та зі штрафом в 100 євро (всередині Росії до Тюмені і Омська - 2000 рублів, в Сибір і на Далекий Схід - 4000 рублів). У програмі "Аерофлот-Бонус" за цими тарифами нараховується лише 25% миль маршруту.

Крім того, промотаріфи не можуть комбінуватися ні з якими іншими. Якщо такий тариф доступний тільки в одну сторону, а назад діє більш високий, поєднати їх в одному квитку не вдасться - доведеться купувати або окремі квитки (це звичайно можливо для внутрішньоросійських рейсів, але рідко для зарубіжних) або квиток туди-назад по більш високій ціні. Всі інші тарифи можуть вільно комбінуватися між собою, але в цьому випадку до всього квитку застосовуються правила групи з більш жорсткими умовами.

У групі "бюджет" (тарифи Q, W і L) мінімальний термін перебування в пункті призначення скорочується до 2 днів, максимальний - підвищується до 3 місяців. В "Аерофлот-Бонусі" нараховується 50% миль маршруту. При обміні штрафи зменшуються до 50 євро на європейських напрямках, 1000 рублів на ближніх російських і 2000 рублів в Сибір і на Далекий Схід. На дальніх міжнародних лініях штраф - 100 євро. Зупинки при пересадці дозволені тільки з міжнародних квитках зі сплатою 75 євро.

У групі "комфорт" (тарифи B, M, H, K, V і T) немає обмежень щодо мінімального терміну перебування (максимальний - 6 місяців), а в "Аерофлот-Бонусі" нараховується 100% миль. Решта умови ідентичні групі "бюджет". Нарешті, в групі "статус" (тарифи Y і S) перебування обмежено 12 місяцями, а учасники "Аерофлот-Бонусу" отримають 150% миль. Крім того, за цими тарифами можна повністю повернути вартість квитка при його здачі, в тому числі і після вильоту. Квитки інших трьох груп економкласу можна здати тільки зі штрафом у 25 євро або 900 рублів (а в останню добу перед вильотом - ще й з додатковим штрафом в 25% тарифу, а після вильоту - здати можна).

У бізнес-класі тарифи групи "статус" (J, C і D) обмежень не мають, а учасники "Аерофлот-Бонусу" отримують 200% миль маршруту. По квитках групи "комфорт" (тариф I) мінімальний термін перебування в пункті призначення - 3 дні або до найближчої неділі, максимальний - один місяць. Повернення можливе зі сплатою штрафів, а обмін міжнародного квитка - тільки до вильоту і тягне штраф у 200 євро.
08 ноября 2010, 17:09





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт