» Отдых » Новости туризма

Севастополь - найкраще місто Криму за рівнем сервісу для туристів

    всего 84291 отеля

Севастополь - найкраще місто Криму за рівнем сервісу для туристів

Згідно з результатами опитування, проведеного Асоціацією курортів Криму серед відпочиваючих на півострові, Севастополь визнаний лідером за якістю надаваних послуг.

Місто утримує першість в цій категорії другий рік поспіль. Друге місце, згідно з даними аналітиків, займає Чорноморський курортний регіон, третє - Євпаторія, а четверте - Південний берег Криму.

Цікаво, що жителі України, складові 58% відпочивальників у Криму, віддають перевагу Севастополю, Чорноморському та Ялті. Російські мандрівники - 35% відпочиваючих - зупиняють свій вибір на Алушті, Миколаївці, Піщаному і південному сході півострова. Самі кримчани відправляються в Миколаївку, Євпаторію та Чорноморське.

Відпочинок в Криму обходиться туристам в $ 100-500 за весь період. Найбільш економні мандрівники зупинялися в Алушті, Миколаївці і Піщаному, а самі " марнотратні " - в Севастополі та Чорноморському районі, пише RATA - News.
03 ноября 2010, 17:06





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт