» Отдых » Новости туризма

Прем'єр Македонії вважає, що Україна може стати учасником Південного потоку

    всего 84291 отеля

Прем'єр Македонії вважає, що Україна може стати учасником Південного потоку

Україна може стати учасником створення газотранспортної системи Південний потік, заявив прем'єр-міністр Македонії Нікола Груєвскі в рамках зустрічі зі своїм українським колегою Миколою Азаровим.

"Зараз в Македонії ведуться роботи з розробки проекту для всієї газопровідної інфраструктури на території всієї країни, і саме цей проект виробляє українська компанія", - сказав він.

Таким чином, зазначив Груєвський, тут є можливість таку співпрацю в майбутньому зробити ще більш глибоким і широким.

Також він повідомив, що нещодавно віце-прем'єр-міністр Російської Федерації відвідав Республіку Македонію і оголосив, що країна буде частиною проекту Південний потік.

"Для нас це дуже важлива і добра звістка і тому ми раді, що будемо частиною цього проекту. Він сказав, що цей проект повинен бути закінчений у 2015 році", - повідомив Груєвський.

Нагадаємо, проект Південний потік реалізується з метою диверсифікації маршрутів поставок природного газу європейським споживачам і передбачає будівництво газопроводу через акваторію Чорного моря в країни Південної і Центральної Європи.

Передбачається, що потужність Південного потоку буде нарощуватися поступово. Загальна проектна продуктивність морської ділянки Південного потоку досягне 63 млрд куб. м в рік. Введення в експлуатацію першої нитки газопроводу заплановано на кінець 2015 року.
03 ноября 2010, 16:53





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт