» Отдых » Новости туризма

Лувр і Ейфелеву вежу закриють на вихідні через протести в Парижі

    всего 84291 отеля

Лувр і Ейфелеву вежу закриють на вихідні через протести в Парижі

У суботу та неділю в Парижі будуть закриті багато музеїв, включаючи Лувр. Влада столиці Франції побоюється безладів через заплановані акцій протесту руху "Жовті жилети".

Як повідомляє BBC, в найближчі вихідні у Франції вийде на чергування 89 поліцейських, а по вулицях Парижа будуть переміщатися патрулі в броньованих автомобілях. Поліція рекомендувала власникам магазинів і ресторанів в районі Єлисейських полів не відкривати свої заклади.

Минулого тижня в ході протестів "Жовтих жилетів" постраждала Тріумфальна арка. Міська влада готуються прийняти додаткові заходи по охороні важливих паризьких визначні місця, зокрема - Ейфелевої вежі, на яку в суботу не пустять туристів. Будуть закриті для відвідування Лувр, музей д'Орсе і Паризька опера.

Назва "Жовті жилети" громадський рух отримало через використовуваних його учасниками світловідбивних жилетів, які у Франції повинен мати в машині будь-який водій. Спочатку протестувальники вимагали скасування планів уряду різко збільшити тарифи на бензин і дизельне паливо. Після того, як влада пішла назустріч "Жовтим жилетам", ті висунули нові вимоги і планують масштабні акції протесту по всій країні в суботу та неділю.
07 декабря 2018, 15:33





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт