» Отдых » Новости туризма

У Казані відкривається Візовий центр Болгарії

    всего 84291 отеля

У Казані відкривається Візовий центр Болгарії

З січня по кінець жовтня 2010 року всі консульські служби Болгарії на території Росії видали в загальній складності 298 000 віз у цю країну. Більшість з них, 225 тисяч, оформлено в Москві. Порівняно з тим же періодом минулого року зростання числа виданих віз становить 40%.

Про це розповів другий секретар посольства Республіки Болгарія з консульських питань Ангел Георгієв, повідомляє Rata-News. За його словами, в наступаючому зимовому сезоні практика оформлення багаторазових віз продовжиться. Для цього необхідно, щоб туроператори при такому запиті вказували у ваучері туриста наявність у програмі перебування хоча б однієї екскурсії. Дитячі візи залишаться безкоштовними для тих, хто їде в гірськолижні табору.

Крім того, як заявив представник посольства, на 15 листопада намічено відкриття болгарського візового центру в Казані. Його адресу поки не повідомляється, але, по всій видимості, він увійде в Об'єднаний візовий центр VFS, де вже зараз жителі Татарстану отримують візи в Нідерланди, Іспанію, Мальту і Данію.

Інші Візові центри Болгарії працюють в Москві, Санкт-Петербурзі, Єкатеринбурзі, Ростові-на-Дону і Новосибірську.
03 ноября 2010, 09:14





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт