» Отдых » Новости туризма

Страйк метро в Лондоні ускладнить дорогу на матч Челсі зі Спартаком

    всего 84291 отеля

Страйк метро в Лондоні ускладнить дорогу на матч Челсі зі Спартаком

Страйк лондонських метрополітенівців загрожує порушити плани уболівальників, які збираються в середу ввечері на матч відбіркового туру Ліги Чемпіонів між лондонським Челсі і московським Спартаком.

Розпочата напередодні ввечері 24-годинна акція протесту повинна завершитися як раз під час матчу на стадіоні Стемфорд Брідж на південному заході Лондона, проте нормальний рух метро відновиться не раніше ранку четверга.

Офіційний інтернет-сайт Спартака кілька днів тому опублікував спеціальне повідомлення з інформацією про страйк в лондонському метро і карту околиць стадіону Стемфорд Брідж.

"Потяги будуть циркулювати, але в дуже обмеженому обсязі. У зв'язку з цим ми рекомендуємо вам виїжджати на стадіон з великим запасом часу", - наголошується в повідомленні.

Особливо обмовляється, що найближча до стадіону станція Фулхем Бродвей (Fulham Broadway) буде закрита. Уболівальникам рекомендується користуватися станціями Ерлс Корт (Earls Court) і Вест Бромптон (West Brompton), а також наземним транспортом.

У середу подібне попередження для фанатів опублікував і футбольний клуб Челсі. Керівництво клубу радить уболівальникам пригадати про види транспорту, які зазвичай не користуються успіхом, але тепер в день матчу можуть виявитися корисними: приміських електричках, поїздах надземкі London Overground, річкових трамваях, а також особистому автотранспорті та схемою спільного користування автомобілями LiftShare, коли кілька вболівальників домовляються користуватися однією машиною для економії грошей і часу.

На передматчевій прес-конференції головний тренер московського Спартака Валерій Карпін повідомив журналістам, що його і його команду не лякають можливі лондонські пробки через страйк.

"Доведеться, мабуть, виїжджати раніше: не за 20 хвилин, а за 40", - c іронією сказав він.

Нагадаємо, що поєдинок четвертого раунду групового турніру Ліги Чемпіонів між лондонським Челсі і московським Спартаком відбудеться сьогодні, 3 листопада.
03 ноября 2010, 08:38





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт