» Отдых » Новости туризма

Чисті зони південних терміналів Шереметьєво об'єднані

    всего 84291 отеля

Чисті зони південних терміналів Шереметьєво об'єднані

Московський аеропорт Шереметьєво відкрив 2 листопада сполучну галерею в "чистій зоні" між новими терміналами 3 (D) і Е. Таким чином, всі три термінали південній частині аеропорту, включаючи і Шереметьєво-2 (F), тепер з'єднані не лише переходами в публічній зоні, але і мають єдину "чисту" зону, в якій пасажири очікують вильоту. Відкрита 2 листопада галерея надає пасажирам нові можливості.

По-перше, пройшли контроль безпеки і паспортний контроль пасажири міжнародних рейсів зможуть переміщатися по всіх трьох терміналів, в тому числі для покупок в різних магазинах Duty Free або відвідування улюбленого бару в тому чи іншому терміналі. Поява галерей спростить та пересадки між рейсами з різних терміналів - тепер пасажирам не потрібно буде виходити в публічну зону. Пройти до наступного рейсу можна буде всередині "чистої зони".

Крім того, тепер вилітають пасажири міжнародних рейсів зможуть після проходження контролю ще раз побачити проводжаючих. Для цього тим і іншим слід прийти до галереї між терміналами 3 (D) і Е - там "чиста" і публічна зони розділені прозорою перегородкою.

Ідеальним варіантом використання нової системи було б надання можливості входу в "чисту зону" через будь-який термінал, незалежно від терміналу вильоту. Це дозволило б багатьом пасажирам скоротити шлях до виходу на посадку, а в деяких випадках - і уникнути запізнення на рейс, вибравши найкоротший маршрут або маршрут з найменшими чергами на паспортному контролі.
02 ноября 2010, 20:24





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт