» Отдых » Новости туризма

Що російським туристам найбільше не подобається в чартерах?

    всего 84291 отеля

Що російським туристам найбільше не подобається в чартерах?

Більшість російських туристів відправляється на відпочинок чартерними рейсами. Дослідження, проведене туристичної соціальною мережею «tourprom. ru» серед таких туристів, виявило, що 32. 65% опитаних головним недоліком чартерів бачать їх непунктуальність.

Незважаючи на те, що після новорічного колапсу 2007 року, коли кількість застряглих більш ніж на 3 години рейсів перевалило за 60, а Росавіація до погано працюючим авіакомпаніям спробувала застосувати досить жорсткі заходи, проблема затримки чартерів досі у туристів залишається найактуальнішою.

На друге місце, як не дивно, вийшла не проблема зношеності парку літаків російських перевізників, а алкогольний питання. Проблему «п'яних туристів в салоні» відзначили 16. 33% брали участь в опитуванні.

Неякісне, несмачне або убоге харчування опинилося на третьому місці. Пункт «Неякісне харчування на борту» набрав 12. 93% голосів респондентів.

Застарілі літаки і їх поганий технічний стан йде за популярністю відповідей на четвертому місці. Так, пункт опитування «обшарпаний салон літака» набрав 11. 56% голосів респондентів, а пункт «Брудні або непрацюючі туалети» - 10. 20%.

Додамо, що під час опитування зареєстровані респонденти могли залишати коментарі до своїх відповідей. Так, наприклад, користувач Тетяна Волкова вважає, що «стюардам треба стежити в літаку за порядком, так як на борту туристи умудряються не тільки випивати, а ще нецензурно висловлюватися». А на думку користувача Туристичної соціальної мережі, який виступає під ніком «Мойдодир», чартер нітрохи не гірше регулярки, «проблеми у них абсолютно аналогічні».

В опитуванні взяло участь 1864 людини. Респонденти мали можливість вибрати декілька варіантів відповідей, найбільш повно, на їхню думку, розкривають проблему. Також кожен респондент міг залишити свій коментар.
03 ноября 2010, 00:01





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт