» Отдых » Новости туризма

Готельєри Кіпру підняли ціни

    всего 84291 отеля

Готельєри Кіпру підняли ціни

Ціни за проживання однієї людини в двомісному номері середньостатистичного готелю Кіпру в травні виросли на 20% в порівнянні з квітнем 2010 року. У середньому доба обійдуться іноземному туристу в 110 євро.

Найбільше зростання цін, на 29%, зафіксований в Лімассолі (154 євро); за ним слід Ларнака (81 євро), повідомляє "Європа-Кіпр". За проживання в готелі Айя-напи доведеться заплатити 87 євро. У той же час травневі ціни на готелі в Пафосі, навпаки, зменшилися на 1%.

Нагадаємо, в минулому році кількість гостей острова скоротилося на 10,9%, доходи від туризму впали на 17%. Кіпрська організація по туризму в ході проведеного в кінці 2009 року дослідження опитала безліч іноземних туристів, які відпочивали на острові. На їх думку, майже всі аспекти туристичних пропозицій країни залишають бажати кращого. І хоча 55% опитаних заявили, що в цілому задоволені своїм відпочинком на Кіпрі, - в цілому вони відзначили, що Кіпр не коштує витрачених на нього грошей. З ростом цін Кіпр, і без того рік від року втрачає інтерес мандрівників, завдає чергового нищівного удару по своїй туристичній галузі.
20 мая 2010, 13:15


Тэги: Cyprus





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт