» Отдых » Новости туризма

Одруження туристів на Мальдівах перетворили на образливий фарс з прокльонами

    всего 84291 отеля

Одруження туристів на Мальдівах перетворили на образливий фарс з прокльонами

Мальдіви перебувають в шоці, переказуючи на всі лади пригода, в епіцентрі якого опинилися чоловік і дружина, які прибули сюди в якості туристів та отримали важку ляпас від місцевого священика, який зумів непогано напаскудити імідж Мальдів, що користуються популярністю серед наречених.

Коротше кажучи, на одному з островів Мальдівського архіпелагу служитель культу супроводжував церемонію повторного одруження швейцарської пари, що вирішила в цій точці земної кулі ще раз принести клятви вірності до гробової дошки, не молитвами, як це прийнято в таких випадках, а прокльонами, які він озвучив на місцевому діалекті.

Розміщений в Youtube відеоролик недвозначно демонструє, як «пересмішник» з місцевих, працюючий в готелі «Vilu Reef resort», де на час перебування на Мальдівах зупинилися подружжя, образив швейцарців, назвавши їх "невірними свинями» - завбачливо рідною мовою. І дарма, як з'ясовується: відзнятий матеріал вийшов в Інтернет з англійськими субтитрами. З надзвичайний випадок викликав бурю емоцій у місцевого населення, а Президент країни Мохаммед Нашид (Mohammed Nasheed) назвав всю подію безславним ганьбою. До розслідування інциденту негайно підключилася поліція, що узялася оцінити розміри моральної шкоди і вже заарештувала священика і його служка. Обидва заарештовані, як з'ясувалося, числяться в штаті готелю. На плівці в Youtube легко помітити й почути, як «смиренний архієрей Божий» з молитовним виглядом і тоном охаючи постали перед ним подружжя на діверхі (офіційною мовою Мальдівських островів).

У відповідності зі статтею сьомою Кримінального кодексу, перелюбство більше не переслідується в судовому порядку. «Кажу вам, що ваш шлюб не може бути визнаний законним», - проповідував «служитель культу. «Бо ви не можете поєднатися законним шлюбом, тому що один з вас невіруючий, а інший не вірує навіть в те, у що вірує перший. Від вашого шлюбу народяться діти з плямами на шкірі. І, дивлячись на ці мітки, люди будуть кликати їх незаконнонародженими ».

Відеоролик підняв бурю обурення серед користувачів всесвітньої павутини, обзивати всякими нехорошими словами Мальдіви, для яких туризм споконвіку є мало не головним джерелом поповнення національної скарбниці. Не один десяток років затишні курорти Мальдівських островів користуються попитом серед молодят, які з'їжджаються сюди на медовий місяць зі всього світу.

Вражений тим, що трапилося Міністр закордонних справ Ахмед Шахід (Ahmed Shaheed) приніс вибачення подружжю. Глава зовнішньополітичного відомства також висловив жаль у спеціальному посланні, яке буде направлено на адресу уряду Швейцарії. За словами Міністра з туризму Мальдівських островів, в даний час вирішується питання про компенсацію парі завданої моральної шкоди за рахунок власних коштів курорту.

Коментуючи подію, в п'ятницю уряд острівної держави пообіцяло випустити офіційний звід правил, що регулюють процедуру одруження між туристами. Всі без винятку готелі, де зупиняються іноземці, будуть зобов'язані дотримуватися новий режим з першого дня набуття чинності розпорядження.

Президент Мохамед Нашид висловив різке невдоволення інцидентом, назвавши поведінку всіх винних в ньому як «абсолютно неприйнятне». Одночасно глава держави закликав туристичний сектор проявляти «професіоналізм та пильність», зазначивши, що погане поводження, прикладом якого служить сюжет, показаний на «YouTube», може завдати колосальної шкоди туристичній галузі країни. Він також ініціював всебічне розслідування ситуації.

Зі свого боку, туроператор «Sun Travels and Tours», який, як стверджується, організував швейцарцям «ремікс» одруження, виступив із заявою, в якій говориться про те, що управління курортом висловило «глибокі співчуття з приводу перетворення події в образливий фарс і серйозну заклопотаність мали місце подією, маючи на увазі, в тому числі, показаний відеролікі і непростиме поведінку персоналу, відповідального за проведення урочистого і пам'ятного заходу ».
01 ноября 2010, 14:54





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт