» Отдых » Новости туризма

Pony Express почала приймати документи на візу в Японію

    всего 84291 отеля

Pony Express почала приймати документи на візу в Японію

Починаючи з 1 листопада компанія Pony Express приймає від громадян РФ документи на короткострокові візи до Японії. Документи можна подавати як на однократні, так і на багаторазові візи для туристичних або ділових поїздок в цю країну, а також з метою відвідування родичів і друзів. Нововведення стосується тільки претендентам, які входять в консульський округ посольства в Москві.

У віданні посольства знаходиться вся територія РФ за винятком територій, перерахованих нижче.

Жителі Приморського краю, Камчатської і Магаданської області, як і раніше подають документи на оформлення японської візи в Генеральне консульство у Владивостоку. Жителі Республіки Бурятія, Республіки Саха (Якутія), Хабаровського краю, Амурської області, Іркутської області, Читинської області, Єврейського автономного округу, Агинського Бурятського автономного округу звертаються до Генерального консульства в Хабаровську. Заявники Сахалінської області подають документи в Генеральне консульство в Південно-Сахалінську, здобувачі з Ленінградської області - у Генеральне консульство в Санкт-Петербурзі.

Тим, хто вирішить скористатися послугами Pony Express, буде потрібно надати документи відповідно до вимоги консульського відділу: підтвердження від японської приймаючої сторони, візову анкету в двох примірниках, дві фотографії, копію закордонного паспорта, копію внутрішнього паспорта, довідку з місця роботи або місця навчання або спонсорську лист для непрацюючих заявників.

Оформлення візи для громадян РФ безкоштовно; компанія стягує тільки сервісний збір у розмірі 900 рублів за умови подачі та отримання паспорта в Москві, і 1600 рублів, якщо подача та/або отримання здійснюються в інших регіонах країни.

Раніше подати документи можна було або безпосередньо в консульські відділи диппредставництв Японії в РФ, або в візовий центр країн Азії.
01 ноября 2010, 13:55





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт