» Отдых » Новости туризма

Карлсруе буде вшановувати винахідників

    всего 84291 отеля

Карлсруе буде вшановувати винахідників

Карлсруе широко відомий не тільки як європейський бізнес-центр, а й як батьківщина двох винахідників: творця автомобіля Карла Бенца і сконструював велосипед барона фон Драйза.

Їх будуть вшановувати з 17 по 19 червня 2011 року в рамках заходу "День народження мобільного міста". Однак програма святкування, що включає в себе понад 100 подій, розтягнеться на цілий рік.

Наприклад, з 17 червня по 10 вересня в ZKM пройде виставка "Автомобільна культура - арена для винахідництва", на якій можна буде побачити фантастичні конструкції автомобілів, створені художниками з усього світу, повідомляє прес-центр бюро з туризму Карлсруе. У Stadtmuseum в той же час буде працювати експозиція "Карл Бенц - творець автомобіля".

Програма святкових заходів також включає в себе традиційний пробіг старовинних машин і єдиний у своєму роді велопробіг.

Інші культурні заходи Карлсруе в 2010-2011 роках теж досить цікаві. З 7 листопада 2010 року по березень 2011-го в Музеї нового мистецтва пройде виставка скандинавських художників Майкла Ельмгріна і Інгар Драгсет. Це - один з найпомітніших дуетів на сучасній художній сцені.

З 20 листопада 2010 року по 15 травня 2011-го в Badisches Landesmuseum буде працювати виставка, присвячена культурі і цінностям епохи неоліту. 20-25 квітня 2011 року в Badisches Staatstheater пройдуть прем'єрні вистави опери Ріхарда Вагнера "Кільце нібелунгів" у постановці Дениса Кріфа.

Нарешті, з 11 червня по 24 вересня в Staatliche Kunsthalle буде працювати виставка "Нове мистецтво Франції".
31 октября 2010, 12:00





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт