» Отдых » Новости туризма

У Росії збільшиться число готелів Starwood

    всего 84291 отеля

У Росії збільшиться число готелів Starwood

Компанія Starwood Hotels & Resorts Worldwide, Inc. оголосила про намір до 2013 року відкрити в Росії та СНД п'ять нових готелів, тим самим збільшивши удвічі число своїх готелів на території даного регіону.

Так, у наступному році відбудеться відкриття готелю W в Санкт-Петербурзі. Він стане дебютом W Hotels Worldwide в Росії. Готель розміститься в центрі міста, недалеко від Ісаакіївського собору, і запропонує гостям 135 стильно оформлених номерів, фітнес-і spa-центри, ресторан, бар на даху з видом на історичну частину міста.

У першій половині 2011 року планується відкрити готель Four Points у Запоріжжі, який стане першою готелем Starwood Hotels & Resorts на Україні. Готель розрахований на 167 номерів. До послуг постояльців будуть ресторан, два бари, один з яких розташований у вестибюлі, а також конференц-зали загальною площею понад 500 квадратних метрів, бізнес-центр і зали для занять фітнесом.

Готель Sheraton на 212 номерів, в числі яких 24 люкса, з'явиться в Сочі задовго до початку зимової Олімпіади-2014. Всі кімнати будуть обладнані фірмовими ліжками Sheraton Sweet Sleeper Bed. Готель запропонує своїм гостям два ресторани і три бари, один з яких - на даху з видом на Чорне море.

Влітку 2012 року відбудеться відкриття готелю Sheraton у Ростові-на-Дону. Готель буде розташована в центрі комерційного і розважального району міста. Крім 277 стандартних номерів і 30 люксів, гостей чекатимуть два ресторани, кафе, spa-салон.

У 2013 році перших постояльців прийме готель Sheraton у Пермі. Він стане частиною багатофункціонального комплексу, побудованого у футуристичному стилі за проектом компанії BSD Architects of Germany. Готель буде розташовувати 227 номерами, 32 люксами і одним президентським люксом. Крім того, до послуг гостей будуть чотири ресторани і бари, фітнес-центр, spa-салон з закритим басейном і приміщення для проведення заходів - два бальних залу, чотири кімнати для засідань і бізнес-центр, пише VIP-tourism. ru.

"Сьогодні Росія відкрита новим можливостям, є потенціал для розвитку бізнесу і туризму за межами мегаполісів. Це правильний час для розширення портфоліо компанії Starwood у всьому регіоні", - зазначив Роланд Вос, президент компанії Starwood Hotels & Resorts в Європі, на Близькому Сході та в Азії.
30 октября 2010, 22:00





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт