» Отдых » Новости туризма

Російська туристка арештована в Таїланді

    всего 84291 отеля

Російська туристка арештована в Таїланді

У Паттайя заарештували вагітну російську туристку за крадіжку товарів з торгового центру «Mike Shopping Mall» на суму в 14,740 бат (приблизно 14 500 руб. ). В даний час вона звільнена під зобов'язання виплати магазину грошової компенсації.

Туристка була затримана після того, як її поведінка здалася охоронцям магазину підозрілим. За словами співробітників магазину, вона і її супутник намагалася сховатися, але були взяті на місці злочину, хоча вони і запевняли, що за товари вже заплатили. Зрештою, не маючи чеків про оплату, розсерджена туристка зізналася у скоєнні крадіжки, повідомляє «Pattaya Daily News».

У підсумку громадянку Росії та її хлопця звинуватили в крадіжці двох гаманців (за ціною 2,380 бат), капелюхи зі зміїної шкіри (9,980 бат) та інших предметів з фірмового магазину «Findig», який знаходиться в торговому центрі «Mike Shopping Mall».

Керівництво магазину вирішило виявити поблажливість до затриманої туристці і обмежитися грошовою компенсацією, враховуючи, що вона знаходиться на четвертому місяці вагітності і, як вона сама сказала, «не хоче сидіти в тюрмі». Поліція поки звільнила росіянку без офіційного пред'явлення звинувачень.
30 октября 2010, 18:16





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт