» Отдых » Новости туризма

Європейські гірськолижні курорти завалені снігом

    всего 84291 отеля

Європейські гірськолижні курорти завалені снігом

Рясні снігопади пройшли за останні дні в Альпах, і багато курортів вже відкривають сезон. У Швейцарії працюють Саас-Фе, Церматт, Енгельберг і льодовик Дьяволецца поряд з Санкт - Моріцем. Найближчим часом туристи зможуть оцінити траси на льодовику Ле - Дьяблере, а зараз там можливе катання на частини сноу - парку і декількох трасах.

В Італії гірськолижників приймають Пассо - Тонале і Валь - Сенале, незабаром запрацює льодовик Презена. У Франції зараз можна насолодитися гірськолижним відпочинком в Тіні, Ле - Дез - Альп почне роботу в кінці листопада. А ось німецький курорт Гарміш-Партенкірхен, незважаючи на рясний сніговий покрив, не планує відкриватися раніше початку грудня, повідомляє Superski. ru.

Гірськолижний сезон на австрійських льодовиках почався ще у вересні, і зараз у багатьох місцях - до 90 сантиметрів снігу. Як і в минулі роки, одним з перших, 18-20 листопада, відкриється курорт Обергургль. Льодовик Хинтертукс як і раніше радує найбільшою в Європі доступною зоною катання: тут працюють більше 40 кілометрів трас з перепадом висот до 600 метрів.
26 октября 2010, 15:52





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт