» Отдых » Новости туризма

Візу до Великобританії туристи зможуть оформляти без закордонного паспорта

    всего 84291 отеля

Візу до Великобританії туристи зможуть оформляти без закордонного паспорта

У візових центрах Великобританії, розташованих Москві, Санкт - Петербурзі, Єкатеринбурзі, Новосибірську і Ростові - на -Дону туперь можна подати документи на візу, залишивши при цьому закордонний паспорт у себе. Однак скористатися новою можливістю зможе далеко не кожен турист, який планує відвідати туманний Альбіон, повідомляє газета « КП Москва ».

По-перше, за нову послугу доведеться додатково заплатити 2350 рублів. Ця сума не входить у консульський збір, вартість якого безпосередньо залежить від категорії візи. По-друге, скористатися послугою зможуть лише ті туристи, які подають документи на візу категорії « Візит », тобто загальної категорії, для відвідин родини або для бізнес поїздок на строк 2 роки і більше, а також на візи категорії Tier 1 і Tier 2.

При цьому процедура отримання візи без закордонного паспорта виходить більш довгою по термінах, так як на фінальну відправку паспорта в посольство потрібно ще 7 додаткових днів.
26 октября 2010, 15:16





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт