» Отдых » Новости туризма

Готелі Єгипту забиті туристами під зав'язку

    всего 84291 отеля

Готелі Єгипту забиті туристами під зав'язку

Поточної восени єгипетські готелі показують рекордну завантаження, якої не спостерігалося протягом останніх трьох років, констатують експерти туристичного ринку. І це незважаючи на те, що ціни на проживання в готелях Хургади і Шарм Ель Шейха в цьому році в середньому зросли на 15% від минулого року. Однак імовірність того, що завантаження готелів почне падати вже після середини листопада, залишається високою. На цьому тлі російський ринок продовжує зростати: вітчизняні туроператори збільшують об'єм своєї перевезення майже на 60% у порівнянні з минулою осінню.

На думку експертів, збільшення турпотоку в цьому році в Єгипет складе близько 30%, що в принципі відбувається останнім часом майже кожен рік. «До середини листопада готелі Єгипту завантажені під зав'язку. Такого не спостерігалося вже протягом трьох останніх років. Більш того, на даний момент повністю продані навіть 2 * готелі. На тлі такого високого попиту хотельери за поточний рік підняли вартість проживання на 15%, а в 2011 можна очікувати ще більш значного збільшення цін, і це має обгрунтовані причини. Головна з яких у тому, що в Єгипті істотно зросли в ціні продукти харчування », - пояснив Сергій Залівін, замдиректора приймаючої єгипетської туркомпанії« ALS Tours ». Після середини листопада завантаження буде плавно падати до новорічного періоду, коли, традиційно, з боку російського туристичного ринку відбувається черговий сплеск попиту. Потім на напрямі знову настане деяке затишшя до лютого. «Тим не менше, в низький період середнє завантаження готелів буде становити порядку 70-80%, адже багато великі туроператори працюють на гарантіях і тому не зможуть зняти всю зайву перевезення. У підсумку за традицією багато гравців в цей період працюють в мінус », - уточнив пан Залівін.

Про сезонному збільшенні контрактних цін по єгипетським готелям у межах 10-15%, повідомили також у туркомпанії «Анекс Тур». Саме подорожчання проживання стало причиною зниження попиту на московському ринку, проте в регіонах попит на відпочинок в Єгипті залишається високим. «Тим не менше, загальний попит в порівнянні з минулим роком збільшився приблизно на 30%, і був обумовлений збільшенням обсягу авіаперевезення. Глибина продажів зараз становить дві-дві з половиною тижня, що для Єгипту дуже високий показник. Найбільш затребуваним курортом продовжує залишатися Хургада, куди їдуть з дітьми 64% туристів, в Шарм Ель Шейх - 35%, а в Каїр - 1% від турпотоку », - розповіла кореспонденту інфогруппи« ТУРПРОМ »Катерина Дяченко, керівник напряму Єгипет туркомпанії« Анекс Тур ». Гарячі тури можуть з'явитися на початку грудня і триватимуть до початку новорічних канікул і католицького різдва: в цей час основна маса туристів або чекає приходу новорічних свят і з їх початком відправляється на курорти Червоного моря, або залишається на святах вдома. «Тим не менше, ми очікуємо збільшення турпотоку і в наступному році, причому головні надії покладаємо на регіони Росії», - уклала співрозмовник.

Збільшити обсяги перевезення в Єгипет на 60-70% в цьому сезоні вирішили і в туркомпанії «Наталі Турс». «З тенденцій за вибором курортів можу відзначити активний продаж турів з проживанням в Табі. Крім того, спостерігається збільшення бажаючих відправитися в круїз по Нілу. При цьому цінова політика готелів поки різноспрямовано - більшість ціни піднімають, але деякі їх опускають, що показує те, наскільки різні очікування у хотельеров від майбутнього сезону », - розповіла Олена Соболєва, PR-менеджер туркомпанії« Наталі Турс ».
25 октября 2010, 16:44





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт