» Отдых » Новости туризма

У Румунії знову відкривається крижаний готель « Ice Hotel Romania »

    всего 84291 отеля

У Румунії знову відкривається крижаний готель « Ice Hotel Romania »

« Ice Hotel Romania » на 14 номерів з чотирма новими номерами відкривається в Румунії 25 грудня поточного року і буде працювати до початку травня 2011 року.

У номерах готелю « Ice Hotel Romania » майстерно створений унікальний стиль з використанням скульптур і освітлення. Якщо на вулиці температура може досягати - 20C, то усередині готелю вона постійно зберігається на позначці - 2C, при цьому комфорт створюють шкури тварин, вовняні ковдри і північні спальні мішки. Модний крижаний бар прикрашають вирізані вручну скульптури, навіяні роботами відомого румунського скульптора Констатин Бранкуші. Перед вечерею з чотирьох вишуканих страв. сервірованих на спеціально вирізаних крижаних тарілках, гості готелю можуть спробувати теплі кольорові коктейлі на горілці з крижаних склянок. Для тих, хто вирішив укласти шлюб або знову вимовити клятву вірності « Ice Hotel Romania » пропонує скористатися послугами найкрасивішій каплиці « Ice Chapel ».
25 октября 2010, 16:11





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт