» Отдых » Новости туризма

Мадонна відкриє фітнес-клуб в Росії

    всего 84291 отеля

Мадонна відкриє фітнес-клуб в Росії

Мадонна має намір відкрити мережу фітнес-центрів, один з яких буде функціонувати і в Росії.

Про це повідомляється в музичному блозі газети Los Angeles Times.

Об'єднання спортивно-оздоровчих клубів буде називатися Hard Candy (Карамель). Мережа отримає ім'я на честь одинадцятого студійного альбому поп-співачки, що вийшов в 2008 році. Клуби - від інтер'єрів приміщень до підбору музики для занять - повинні будуть відображати погляди і смаки самої Мадонни.

Очікується, що перший в мережі фітнес-клуб Hard Candy відкриється 29 листопада 2010 року в Мексиці. Потім оздоровчі центри з'являться в Аргентині, Бразилії, кількох країнах Європи і Азії, а також і в Росії. Коли саме відбудеться відкриття російського філії Hard Candy і в яку суму обійдеться абонемент на його відвідини, поки не повідомляється.

Для Мадонни відкриття фітнес-клубів стане не першим проектом, не мають відношення до її основній роботі. Так, співачка вже спробувала себе як дитячої письменниці, моделі, кінорежисера, а також модного дизайнера.

Як повідомлялося, в травні американська поп-співачка Мадонна вирішила тимчасово припинити заняття музикою і повністю присвятити себе зйомкам нового фільму WE, режисером якого співачка виступає сама.
26 октября 2010, 18:15





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт