» Отдых » Новости туризма

У Грузії відкривається новий гірськолижний курорт

    всего 84291 отеля

У Грузії відкривається новий гірськолижний курорт

1 грудня відкривається перша лижна траса на грузинському зимовому курорті Сванеті. Це - новий центр відпочинку, роботи над яким ще ведуться. До теперішнього часу завершено будівництво 40-кілометрової ділянки дороги та злітної смуги аеропорту. Сванеті стане частиною западногрузінской туристичної зони, в яку також входить морський курорт Анаклиа.

Сванетія - мальовнича альпійська область, розташована з південного боку Головного Кавказького хребта. Новий центр зимового відпочинку знаходиться у Верхній Сванетії, недалеко від селища Местіа. Завдяки недавно побудованої дорозі з Анаклиа сюди можна буде добиратися за 2 години, повідомляє "Бізнес Грузія".

До кінця 80-х років грузинські гірськолижні курорти вважалися одними з найкращих у СРСР. В результаті перебудови і військових дій на Кавказі вони деякий час не функціонували. Сьогодні курорти відроджуються, з кожним роком з'являється більше трас і підйомників, освоюються нові території, розвивається інфраструктура. Серед інших гірськолижних курортів Грузії, вже приймають туристів, - Гудаурі та Бакуріані.
26 октября 2010, 16:59





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт