» Отдых » Новости туризма

Група Accor відкриває нові готелі в Росії і країнах СНД

    всего 84291 отеля

Група Accor відкриває нові готелі в Росії і країнах СНД

У 2011 році в Росії буде відкрито ще 4 готелю готельного ланцюжка Ibis - в Нижньому Новгороді (на 210 номерів), Самарі (на 207 номерів), Ярославлі (на 175 номерів) і Москві ( на 213 номерів). Крім цього, планується відкриття готелю Ibis у Києві, на бульварі Тараса Шевченка. Крім того, також в 2011 році в Москві, між Новим Арбатом і Смоленської площею, з'явиться готель Mercury на 115 номерів.

У 2012-2014 роках група Accor планує розширити свою присутність в Росії і країнах СНД. Зокрема, в Ашхабаді буде відкритий готель Sofitel на 300 номерів, в Москві - готель Novotel на 350 номерів. Крім цього, готелі готельної мережі Ibis з'являться в Калінінграді, Бєлгороді, Єревані, Астані, Києві та Москві; всього - на 1158 номерів.

Одним з найцікавіших і очікуваних проектів є відкриття відразу трьох готелів - Mercury, Ibis, Adagio - в одному комплексі. Готелі розташуються на Павелецькому площі в Москві; відкриття планується в 2013 році. Важливо, що це будуть три різні готелю в трьох різних будівлях, з'єднаних переходами. Готелі будуть розташовувати 450 номерами різних категорій.

У найближчих планах компанії Accor - відкриття готелів в Тбілісі, Баку, Мінську, Калузі, Мурманську, а також у російських містах-мільйонниках. При цьому в регіонах будуть будуватися головним чином тризіркові готелі готельної мережі Ibis. Відкриття люксових готелів далеко від столиці, на думку Алексіса Делароффа, директора з розвитку групи Accor в Росії і країнах СНД, безперспективно.

До 2015 компанія Accor планує увійти до трійки найбільших операторів на світовому ринку готельного бізнесу і відкривати від 35 до 40 тисяч номерів на рік.
26 октября 2010, 18:06





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт