» Отдых » Новости туризма

На Маврикії знову відкривається готель Trou aux Biches

    всего 84291 отеля

На Маврикії знову відкривається готель Trou aux Biches

Легендарний маврикійські готель Trou aux Biches мережі Beachcomber, повністю демонтований два роки тому, побудований заново на колишньому місці - на північно-західному узбережжі Маврикія - і готується до відкриття.

Перших гостей п'ятизірковий Trou aux Biches Resort & Spa прийме 5 листопада. Він запропонує постояльцям 333 сьюта, а також приватні вілли. Готель має в розпорядженні 106 басейнами, включаючи басейни на віллах, шістьма ресторанами, spa - центром Clarins. Крім того, до послуг гостей - велика кількість спортивних розваг: заняття йогою та аеробікою, тенісні корти, дайвінг, сноркелінг і інші водні види спорту, говориться в прес-релізі.

Постояльців чекає незабутній відпочинок: вони зможуть насолодитися прекрасним пляжем, бірюзової гладдю океану, помилуватися барвистими заходами, по достоїнству оцінити розміщення в бунгало і віллах, потопаючих в тропічній рослинності.

При ранньому бронюванні на період з 20 грудня по 8 січня готель пропонує знижку в 20%. Вартість проживання в готелі складає від 224 євро.
26 октября 2010, 16:41





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт