» Отдых » Новости туризма

Кількість жертв цунамі в Індонезії перевищила 100 людей

    всего 84291 отеля

Кількість жертв цунамі в Індонезії перевищила 100 людей

В результаті обвалення триметрових хвиль на узбережжі індонезійських островів загинуло не менше 108 осіб.

Як повідомляє Reuters, ще понад 500 людей вважаються зниклими безвісти. "Отримані нами попередні повідомлення говорять про те, що ряд сіл на західному узбережжі острова Пагей-Селатан, наприклад Малокапак і Буласат, зрівняли з землею", - заявив співробітник чинного на Ментавей благодійного фонду Рахмада.

Як повідомлялося, на шляху цунамі, що утворилося після вчорашньої серії землетрусів біля узбережжя Суматри, виявився архіпелаг Ментавей у провінції Західна Суматра. Зараз острова Ментавей оголошені зоною стихійного лиха, туди терміново перекидаються пошуково-рятувальні команди і допомогу.

Тим не менш, перекидання допомоги постраждалим і пошуково-рятувальні роботи ускладнюють гігантські хвилі біля західного узбережжя Суматри. Зокрема, передає Антара, вони двічі зірвали відправку допомоги морем, і нині ВМС Індонезії перекидають в зону лиха військовий корабель з медиками та вантажем допомоги на борту. Його прибуття до островів Ментавей очікується в середу, а поки що повідомлення з ними можливо лише повітрям.

Нагадаємо, вчора біля західного узбережжя індонезійського острова Суматра сталася серія з 11-ти землетрусів. Максимальна сила поштовхів становила 7,7 балів. Землетрус відчувався навіть у Сінгапурі. Після підземних поштовхів на узбережжя Суматри обрушилося цунамі.
26 октября 2010, 17:25





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт