» Отдых » Новости туризма

З'явилися перші подробиці про BMW Megacity

    всего 84291 отеля

З'явилися перші подробиці про BMW Megacity

Німецький автогігант BMW оголосив першу інформацію про новий проект Megacity, в рамках якого будуть випускатися компактні електромобілі.

Компанія BMW опублікувала першу інформацію про марку Megacity, анонсованої ще навесні минулого року. Megacity стане основою для цілого сімейства компактних електромобілів, що будуть продаватися ринках Північної Америки і Європи. Першим в серії стане п'ятимісний трьохдверний хетчбек гольф-класу з заднім розташуванням двигуна. Його силову установку вже обкатується на прототипах MINI E і електроверсію BMW 1-Series. Передбачається, що за рахунок легкого кузова з вуглепластика і компактних батарей пробіг електромобіля на одному заряді складе 160 км. Батареї BMW також відрізняються сверхдолгім терміном служби: навіть після 5 років експлуатації вони тримають 85% початкової ємності. Спеціально для виробництва електрокара Megacity BMW планує побудувати новий завод у США, інвестиції в який оцінюються в 100 млн дол Перші електромобілі повинні зійти з його конвеєра в 2013 році.
18 мая 2010, 15:08


Тэги: БМВ, электромобиль BMW





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт