» Отдых » Новости туризма

Музей текіли відкритий до дня народження Канкуна

    всего 84291 отеля

Музей текіли відкритий до дня народження Канкуна

Популярний мексиканський курорт Канкун вважає роком свого народження 1970-й - саме з цього часу сюди стали стікатися туристи, що дуже допомогло знаходиться в тяжкому положенні економіці Мексики. При цьому ще за кілька років до цього Канкун являв собою пустельний рай, в якому були лише мангрові дерева і незаймані пляжі.

Сьогодні це туристичний, фінансовий і культурний центр країни, повідомляє Турпром. До ювілею курорт підготував своїм гостям кілька подарунків. У їх числі - відкритий 20 квітня музей текіли Herradura Sensory Museum.

Тут туристи можуть понюхати і продегустувати агаву і різні види текіли, а також дізнатися про те, яке місце вона займає в мексиканській культурі. Відвідувачі познайомляться з процесом виробництва напою, в тому числі зі старовинним способом приготування текіли.

Канкун розташований на півострові Юкатан (Yucatan). Він побудований на довгій і вузькій 25-кілометровій піщаній косі, яка однією стороною звернена до Карибському морю, а інший - до лагуни, яка утворилася між косою і берегом. Курорт знаменитий нескінченними пляжами з білосніжним піском, кришталево чистою морською водою і близькістю до пам'ятників архітектури цивілізації майя. Це самий відвідуваний і популярний центр відпочинку в країні.
18 мая 2010, 14:33


Тэги: Мексика, Канкун, Cancun, Mexico





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт