» Отдых » Новости туризма

Завтра Україна дебютує в основному конкурсі Канн

    всего 84291 отеля

Завтра Україна дебютує в основному конкурсі Канн

Завтра, 19 травня, вперше в історії Каннського кінофестивалю в конкурсній програмі будуть представлені два українських фільми: Щастя моє Сергія Лозниці і Шантрапа Отара Іоселіані.

Фільм Щастя моє представлений в основній конкурсній програмі фестивалю, а світова прем'єра Шантрапи відбудеться в розділі спеціальних показів офіційної програми фестивалю.

За головний приз фестивалю - Золоту пальмову гілку - буде боротися стрічка Щастя моє. Її представлять автор сценарію та режисер Сергій Лозниця, продюсери Олег Кохан (SOTA Cinema Group) і Хайно Декерт (MA. JA. DE Filmproduktion), актори Віктор Німець і Ольга Шувалова.

На сьогоднішній день цю роботу бачили лише відбірники, однак автори фільму впевнені, що картина не залишиться непоміченою. Впевнені у цьому і міністр культури і туризму України Михайло Кулиняк, а також заступник міністра Тимофій Кохан, які спеціально приїхали до Канн, щоб підтримати співвітчизників.

"Сьогодні ми переживаємо подію радісну і хвилюючу: український фільм увійшов в основну конкурсну програму законодавця світової кіномоди - Каннського кінофестивалю, - зазначив Міністр культури і туризму України Михайло Кулиняк. - І я як міністр обіцяю, що держава і надалі буде створювати всі необхідні умови для повноцінного розвитку національного кінопроцесу ".
18 мая 2010, 13:05
http://korrespondent.net





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт