» Отдых » Новости туризма

Готелі Шрі-Ланки подорожчали на 30%, але російських туристів це не злякало

    всего 84291 отеля

Готелі Шрі-Ланки подорожчали на 30%, але російських туристів це не злякало

Вартість проживання в готелях Шрі-Ланки збільшилася, за різними експертними оцінками, від 20 до 30%. Туроператори, організуючі тури на Цейлон, вважають, що головною причиною для такого серйозного зростання цін став європейський ринок, який «вистрілив» у цьому році через припинення бойових дій на острові. Також через збільшення попиту безліч готелів вже стоять на «стопі», і на напрямку з'явилися складнощі з підтвердженням бронею. При цьому попит на тури на Шрі-Ланку в Росії також зростає, і гравці не відмовляються від усталеної практики постановки чартерів в новорічний період.

Так, за спостереженням старшого менеджера відділу продажів по Шрі-Ланки компанії «Ванд Інтернешнл Тур» Ірини Медведєвої, готелі острова підняли свої ціни на 30% у порівнянні з минулим роком, тому оновлення готельної бази виконується тільки на словах. А через різке зростання європейського ринку багато ланкійські готелі починають вставати на «стоп», в результаті чого з'явилися деякі складності з підтвердженням номерів. «Тим не менше, при замовленні туру за місяць до заїзду номери підтверджуються без проблем. Рівень попиту на тури зростає, глибина продажів на даний момент досягає одного місяця », - констатувала співрозмовник. На думку експерта, збільшення присутності європейського ринку в першу чергу пов'язано з припиненням бойових дій на Цейлоні.

Зростання цін на місцеві готелі відзначили і в туркомпанії «Пантеон». «Готелі підняли вартість проживання на 20%, в той час як авіакомпанії поки дотримуються поміркованої цінової політики і не підвищують цін. Зі свого боку ми намагаємося нівелювати подорожчання вартості готелів. Глибина продажів на даний момент досягає періоду середини-кінця листопада. Новорічні тури поки не користуються попитом з боку російських туристів, тому як до Нового року ще достатньо часу », - пояснив директор туркомпанії« Пантеон »Анатолій Гаркушин. Також експерт розповів про деталі новорічної чартерної програми на Шрі-Ланку. «Нами заплановано вже традиційний чартер, який буде виконуватися з 29 грудня по 9 січня. Доставку туристів буде здійснювати авіакомпанія «Дон-авіа» на літаку Іл-86 », - повідомив пан Гаркушин.

У підсумку, незважаючи на складності з готелями, збільшення кількості російських туристів, охочих відпочити на Шрі-Ланці, дає туроператорам надію на успішний сезон. «За підсумками зимового сезону 2010/2011 року по кінцевому кількістю туристів ми можемо досягти докризового 2008 року», - прогнозує Анатолій Гаркушин. З оптимізмом дивляться на майбутній сезон і в туркомпанії «Vedi Tour Group». «Ситуація на напрямку в цьому році помітно краще, ніж під час минулорічного сезону. Тому ми очікуємо зростання турпотоку, який за сприятливих умов дійсно може досягти 2008 року », - підбив підсумок заступник директора туркомпанії« Vedi Tour Group »Андрій Сутулін.
24 октября 2010, 21:09





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт