» Отдых » Новости туризма

резидент Грузії рекламує курорти своєї країни

    всего 84291 отеля

резидент Грузії рекламує курорти своєї країни

Президент Грузії Михайло Саакашвілі проплив в акваторії Батумського яхт-клубу близько 3,5 кілометрів, рекламуючи грузинські кліматичні курорти. Після запливу Саакашвілі за допомогою комп'ютера порівняв температуру води і вологість повітря на Батумському узбережжі з аналогічними показниками на всесвітньо відомих курортах.

Незвичайна рекламна акція показала, що кліматичні умови в Батумі нітрохи не гірше, ніж в Туреччині, Франції або на Кримському півострові, пише Sostav. ru. "Середземне море явно поступається Чорного, тому що там концентрація солі вище і довго перебувати у воді неможливо, а я пливу і пливу. І нічого. Всі відпочиваючі в Аджарії це розуміють і цінують", - заявив президент Грузії.

У той же день Михайло Саакашвілі заклав фундамент 130-метрової башти під назвою "Грузинський алфавіт". На вежі будуть висічені грузинські літери, а у верхній частині споруди розмістяться кафе, ресторани і оглядовий майданчик.

Згідно з проектом, верхня частина башти буде робити один оборот навколо своєї осі на годину, демонструючи відвідувачам панораму Батумі. Саакашвілі доручив міському уряду завершити будівництво нової пам'ятки протягом п'яти місяців.
24 октября 2010, 17:01





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт