» Отдых » Новости туризма

10 кращих містичних турів США за версією TripAdvisor

    всего 84291 отеля

10 кращих містичних турів США за версією TripAdvisor

На підставі індексу популярності на туристичному порталі TripAdvisor напередодні Хеллоуїна був складений список 10 кращих містичних турів Америки. Цей список призводить PR Newswire.

Тур Hair-Raising Harpers в Харперс-Феррі (Harpers Ferry, Західна Віргінія) існує вже більше 40 років. Хоробрих мандрівників запрошують в історичну частину міста - Lower Town, щоб показати місця минулих трагедій, де бродять неупокоенних душі. "Це було моторошно і весело", - говорить один з користувачів TripAdvisor, що відвідали екскурсію. Її вартість - $ 8 для дорослих, $ 5 для дітей.

I Ski Dead People в Парк-Сіті (Park City, Юта) - лякаюча прогулянка з лижного курорту, який свого часу був шахтарським містом. Вважається, що Парк-Сіті населяють примари померлих шахтарів. Учасники туру пройдуть по знаменитим місцям мешкання привидів - в Зокрема, вони побувають у Imperial Hotel і пабі No Name - раніше популярному шахтарському барі Alamo. Вартість - $ 16 для дорослих і $ 8 для дітей.

В рамках туру A Risky Ride в Савані (Savannah, Джорджія) учасники вирушають в подорож вулицями старого південного міста на сьогоденні катафалку, який перевозив небіжчиків на кладовищі понад 15 років. В ході екскурсії сміливим мандрівникам покажуть розкішні будинки, старе кладовище і інші місця, де мешкають примари. Вартість - $ 15 для дорослих і $ 10 для дітей.

Тур Macabre Market проводиться в Сіетлі (Вашингтон). Ринковий район Сіетла - одне з найбільш густо населених привидами місць. Саме тут був побудований перший в місті морг і перше кладовище. Кажуть, що місцеві примари абсолютно не соромляться людей - на фотографіях, зроблених під час екскурсії, часто можна побачити загадкові об'єкти на кшталт світяться куль і ширяють у повітрі примарних людських облич. Вартість - $ 15 з людини.

Екскурсія Quick and the Dead пропонується в Томпстоне (Tombstone, Арізона). Місто повністю виправдовує свою назву - "надгробок" - і буквально кишить привидами. Учасники туру відправляються услід за гідом в подорож по пустельних темних вулицях цього місця на Дикому Заході. Ковбойські дуелі і дрібні локальні війни встають перед очима екскурсантів. Вартість - $ 13 для дорослих і $ 9 для дітей.

Тур Spooky Surprise в Провіденсі (Providence, Род-Айленд) проходить вночі в мерехтливому світлі старого ліхтаря, так що учасникам варто очікувати різних лякаючих сюрпризів. Екскурсія заснована на реальних історичних документах і наукових дослідженнях, так що є шанс, що вона посіє страх у душах навіть найсміливіших туристів. Користувачі TripAdvisor пишуть, що це той тур, в якому треба взяти участь обов'язково. Його вартість - $ 15 для дорослих і $ 10 для дітей.

У Бісбі (Bisbee, Арізона) проводиться тур Seeking the Supernatural. Гуляючи по кривих вуличках і провулках цього 125-річного міста, учасники туру можуть зустріти одного з сумно відомих примар Бісбі - Джулію, яку називають "вечірньої леді", або шахтаря Нетан, який заборгував велику суму і заплатив по рахунках своїм життям. Вартість - $ 13 для дорослих і $ 9 для дітей.

The Big Spooky в Новому Орлеані (Луїзіана) - двогодинна пішохідна екскурсія, маршрут якої включає в себе відвідування бару, де учасники зможуть перепочити від жахів і що-небудь випити. "Тур коштує своїх грошей. Це - найкраща екскурсія, на якій я коли-небудь був", - пише один з користувачів TripAdvisor. Вартість - $ 20 для дорослих, $ 10 для дітей.

Тур Horrifying History в Чаттануга (Chattanooga, Теннесі) проводять актори, які розповідають безліч барвистих і страхаючих історій. Волосся стає дибки в місцях начебто готелю Sheraton Read House, де мешкає привид Анналіза Нетерлі, убитої власним чоловіком в номері 311. Вартість - $ 13 для дорослих і $ 8 для дітей.

Екскурсія Smoking Specters на острові Санта-Каталіна (Santa Catalina Island) в Каліфорнії занурює мандрівників в атмосферу Авалона (Avalon) - невеликого села, що стоїть зовсім поряд із старим кладовищем. Тут мешкає привид Зейна Грея - легенди Санта-Каталіни. Його можна побачити прогулюється з сигаретою в зубах по Via Casino. З'явившись наляканим мандрівникам, Грей зникає, залишивши після себе хмарку диму. Вартість - $ 15 для дорослих і $ 10 для дітей.
24 октября 2010, 19:32





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт