» Отдых » Новости туризма

Греція обіцяє знизити ціни на проживання в готелях

    всего 84291 отеля

Греція обіцяє знизити ціни на проживання в готелях

Грецькі готельєри пообіцяли знизити ціни на готельні номери. На такий крок їм довелося піти для того, щоб подолати негативний імідж Греції, що склався у туристів після недавніх масових заворушень в Афінах.

Варто відзначити, що в рамках антикризових заходів уряду в країні відбулося підвищення ПДВ, в середньому на 3%, проте готельєри вирішили виступити в ролі буфера, щоб дії влади не відбилися б на вартості відпочинку в Греції. "У цьому році ми вирішили зробити своєрідну перезавантаження і знизили розцінки на проживання по акціях раннього бронювання на 20-30% від минулого року, при цьому зберігаючи якість обслуговування на колишньому рівні", - заявив віце-президент готельного асоціації Греції Андреас Андреадіс.

При цьому, незважаючи на кризу, інвестиції в туристичну галузь Греції не зменшуються, повідомляє Турпром. За словами віце-президента грецької партії "Нео Демократія" Дімітріса Аврамопулос, в Греції йде бурхливий розвиток не тільки інфраструктури, але і всього туристичного комплексу. Особливо на курортних островах істотно збільшується кількість готелів дуже високого класу. Тільки в період з 2004 по 2008 рік в готельний сегмент країни було інвестовано 6 млрд. євро, що зробило можливою появу декількох тисяч нових п'ятизіркових номерів.
18 мая 2010, 20:21





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт