» Отдых » Новости туризма

Рейтинг міст світу з найкращими готелями. Париж на останньому місці

    всего 84291 отеля

Рейтинг міст світу з найкращими готелями. Париж на останньому місці

Париж посів останнє місце в списку з двадцяти міст світу з готелями, якість послуг яких найбільше відповідає вартості.

Про це йдеться у звіті online-сервісу з бронювання готелів Hotel. Info.

В ході дослідження були вивчені відгуки клієнтів, фіксований в балах від 0 до 10, щодо співвідношення ціна-якість готелів категорії "три-чотири зірки". У базі інтернет-ресурсу з бронювання перебуває більше 210 тисяч готелів по всьому світу.

"Міста Східної Європи, як і раніше, попереду, Париж розчаровує своїм останнім місцем, Москві не знайшлося місця у двадцятці кращих", - коментуються у звіті результати дослідження.

Згідно з матеріалами, на першому місці в рейтингу опинилася Прага. "У всесвітньому масштабі Прага змогла відстояти лідируюче положення. Після перебування в" золотому місті "гості, як і раніше, виявляли максимальне задоволення співвідношенням ціни і якості місцевих готелів", - наголошується в доповіді.

Також у першу трійку увійшли Варшава і Будапешт. "Рівень якості по відношенню до запитуваною ціною за нічліг також зріс і в столиці Канади, Оттаві", - вказується в доповіді. Оттава опинилася в списку на четвертій сходинці.

Згідно з даними, місце в першій десятці знайшлося також для Берліна, Лісабона, Бухареста, Токіо, Відня і Мадрида. Слідом в рейтингу йдуть Шанхай, Стамбул, Рим, Гельсінкі, Афіни, Гонконг і Буенос-Айрес. "Однак у Брюсселі, Цюріху та Парижі серед клієнтів готелів особливого захоплення не було. Брюссель, незважаючи на невелике зниження оцінки... зміг залишитися на 18-му місці, а ось Париж," місто кохання ", посів замикаюче місце", - полягає в матеріалах.
22 октября 2010, 11:56





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт