» Отдых » Новости туризма

Канадські готелі з привидами чекають постояльців на Хелловін

    всего 84291 отеля

Канадські готелі з привидами чекають постояльців на Хелловін

У переддень Хеллоуїна мандрівники хочуть отримати побільше гострих відчуттів в нових для себе місцях. І тим, хто опинився в Канаді, по-справжньому пощастило. Адже в цій країні є широкий вибір готелів із привидами.

Готель Fairmont у Ванкувері був побудований в 1939 році. Він знаходиться в діловому районі міста. У свій час в одному з 556 номерів готелю зупинялися британські монархи Георг VI і королева Єлизавета. Однак Fairmont користується популярністю не тільки у монарших осіб, але й у привидів, повідомляє eTurboNews.

Наприклад, одна з найчастіших гостей готелю - Леді в червоному. Її незмінно описують як елегантно одягнену даму в червоному платті. Вона ковзає по коридору 14-го поверху. І тим, хто хоче зустрітися з нею, пропонують зняти один з номерів на цьому поверсі - за $ 219.

Немає недоліку в привидів і в Торонто. Готель Le Meridien King Edward, розташований у центрі міста, - одне з місць їх проживання. 298 номерів готелю приймають постояльців уже більше 100 років.

Колись тут на 17-му поверсі знаходився великий бальний зал. Він уже багато років пустує, але ліфти, тим не менш, справно доставляють когось саме в бальний зал - це відбувалося навіть тоді, коли вхід туди був наглухо забиті. Гості, які живуть по сусідству, чують дивні звуки, музику і розмови, що доносяться звідти. Проживання в цьому таємничому місці обійдеться в $ 179.

Готель La Maison Pierre Du Calvet, розташована в старому центрі Монреаля, займає особняк, побудований в 1725 році. Тутешні номери обставлені антикварними європейської меблями. Постояльці мають враховувати, що в деяких кімнатах мешкають привиди. Так, гостям можуть з'явитися чоловік або жінка. Вони сідають на край ліжка і починають розкладати пасьянс. Проживання в цьому дивному готелі коштує від $ 285.
22 октября 2010, 09:48





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт