» Отдых » Новости туризма

Туристів, що вибрали відпочинок в Хорватії, стало більше

    всего 84291 отеля

Туристів, що вибрали відпочинок в Хорватії, стало більше

Інтерес туристів до відпочинку в Хорватії в цьому році трохи зріс у порівнянні з показниками 2009 року. Згідно з даними статистики, з січня по серпень країну відвідали 5,66 мільйона гостей, що на 1,5% більше, ніж за аналогічний період минулого року.

У загальній складності туристи в Хорватії здійснили 31,68 мільйона ночівель, що на 1,2% більше в порівнянні з торішніми показниками. Крім індивідуальних туристів, яких приваблюють пам'ятки країни, сонячне узбережжя Далмації, історичний центр Дубровника і столиця країни Загреб, зріс потік туристичних груп.

Як відзначає Croatian Times, 3,03 мільйона гостей прибули до Хорватії в рамках турів, що охоплюють кілька країн - число таких туристів зросло на 5,9%.

Видання Balkans. com, в свою чергу, повідомляє, що всі великі аеропорти Хорватії, в тому числі в Дубровнику, Спліті і Загребі, в 2010 році були завантажені більше, ніж рік тому.
21 октября 2010, 15:48





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт