» Отдых » Новости туризма

Влада Венеції намір стягувати з туристів податок за перебування в місті

    всего 84291 отеля

Влада Венеції намір стягувати з туристів податок за перебування в місті

Наступна поїздка до Венеції може обійтися мандрівникам дорожче, ніж раніше. Місцеві власті мають намір стягувати з туристів податок за в'їзд у місто.

Згідно з проектом закону, підготовленим урядом Італії, венеціанські власті отримають дозвіл брати разову плату з туристів, що прибувають в місто на літаках, поїздах і круїзних лайнерах, пише Daily Telegraph.

Розмір плати поки не визначений, але очікується, що податок буде, швидше, символічним. Приміром, колишній мер Венеції свого часу пропонував ввести плату для пасажирів прибувають в місто круїзних суден в розмірі 1 євро.

Нинішній мер міста, Джорджіо Орсона відзначає, що більша частина з 20 мільйонів туристів, що щорічно відвідують Венецію, проводить в ній всього один день, привозить їжу із собою і не витрачає гроші на готелі, в зв'язку з чим доходи міста від сфери туризму значно занижені. Ця обставина і є основною причиною для введення податку.
21 октября 2010, 15:06





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт