» Отдых » Новости туризма

Більше 140 компаній візьме участь в румунській туристичній виставці

    всего 84291 отеля

Більше 140 компаній візьме участь в румунській туристичній виставці

Понад 140 компаній з 15 країн візьме участь в двадцять четверте румунської туристичній виставці, що має міжнародний статус, яка пройде з 21 по 24 жовтня поточного року в Romexpo в Бухаресті, повідомляється в прес-релізі виставкового центру.

Місцеві та іноземні туристичні організації, ділові асоціації, туроператори, туристичні агентства, готелі та будинки відпочинку представлять свої програми і спеціальні різдвяні та новорічні пропозиції, а також варіанти лижного та міського відпочинку, різні тури, культурні та пригодницькі програми, пропозиції вихідного дня, програми спа.

Румунська туристична виставка, ряд різних місцевих рад, професійні асоціації та товариства роботодавців, такі як Асоціація просування туризму (Association for Tourism Promotion) в Бухаресті, Румунська екотуристичний асоціація (Ecotourism Association in Romania), туристична організація «Tourists 'Vendelvaerde» в Борсеке (центральна Румунія) і Організація роботодавців бальнеарского туризму запропонують туристичні промо-програми.

30% учасників виставки - це іноземні компанії. Зимові канікули в європейських країнах і в екзотичних місцях будуть представлені за привабливими цінами компаніями, які просувають туризм в Болгарії, Єгипті, Італії, Домініканській республіці, республіці Молдова, а також туристичними промокомпаніямі, вперше організованими посольствами деяких країн, акредитованими для роботи в Бухаресті. До таких країн належать, Південна Африка, Болгарія, Кіпр, Чилі, Куба, Єгипет, ОАЕ, Індонезія, Ірак, Іран, Македонія, Малайзія, Пакистан, Перу, Словаччина, Сирія, Туреччина, Венесуела і Катар.

Торгово-промислова палата Румунії організовує проведення на виставці семінарів по можливості використання європейських фондів на рівні діючої регіональної програми «Axis 5. 2», створення, розвиток і модернізація окремої інфраструктури в цілях довгостроковій капіталізації природних ресурсів та розширення туристичних послуг.

Традиційні румунські музичні шоу; театральні постановки для тих, хто хоче побувати в атмосфері колишнього Бухареста; румунські фольклорні свята для дітей у театрах Тандаріца (Tandarica) і Іон Креанга (Ion Creanga) пройдуть в контексті прем'єрного участі Бухарестської туристичної асоціації в осінній румунської туристичній виставці.
21 октября 2010, 14:30





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт