» Отдых » Новости туризма

Гонконг готується до Хелловіну

    всего 84291 отеля

Гонконг готується до Хелловіну

Туристичні влада Гонконгу намагаються зробити місто як можна більш привабливим для туристів. Зараз тут проходить масштабна підготовка до святкування Хелловіну: протягом усього жовтня проводяться тематичні вечірки, а ресторани та бари пропонують відвідувачам різноманітні знижки.

29 і 30 жовтня в Культурному центрі відбудеться танцювально - музичний захід Mystic Realm з виступами китайських шаманів. 30 і 31 жовтня в торгових центрах DB Plaza, DB North Plaza, D Deck і в ресторані в Discovery Bay будуть проведені карнавали, розраховані як на дорослу, так і на дитячу аудиторію. У числі розваг - вибір найкращого дитячого костюма і кращого костюма для собак, зшитих спеціально для Хеллоуїна, повідомляє Independent. Також 30 жовтня на честь свята пройде найбільший вуличний парад.

А в парку атракціонів Ocean з 23 по 31 жовтня працюватимуть " Академія чорної магії " і " Музей жахів ". Крім того, всі бажаючі зможуть взяти там участь в полюванні на зомбі.
21 октября 2010, 15:24





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт