» Отдых » Новости туризма

Гірськолижні курорти Чилі знову готові до прийому туристів

    всего 84291 отеля

Гірськолижні курорти Чилі знову готові до прийому туристів

У лютому нинішнього року в Чилі стався землетрус, що стало однією з найсильніших за останні п'ятдесят років. Епіцентр був розташований приблизно в 500 кілометрах від столиці країни, Сантьяго, і, незважаючи на відносну віддаленість від нього, ряду курортів було завдано деякий збиток. Зараз центри відпочинку відновили і навіть покращили свою інфраструктуру.

Зокрема, курорти Вальє-Невадо (Valle Nevado), Портільо (Portillo) і Ель-Колорадо (El Colorado) провели ретельну перевірку схилів на предмет тріщин, а також технічного стану підйомників і готелів. Навіть тим гірськолижним базам, яким вдалося пережити землетрус без істотних руйнувань, знадобилися ремонтні роботи різного ступеня складності.

З середини 60-х років в Чилі набрала чинності антисейсмічні законодавство, жорстко регламентує будівництво нових будівель, відзначає Ski-holidays. ru. За словами представників центрів зимового відпочинку, інфраструктура курортів Чилі створювалася в жорсткому відповідно до законодавства і зовсім безпечна при землетрусах до 9 балів. Основні пошкодження в результаті лютневого землетрусу припали на будівлі і споруди, збудовані в кінці XIX - початку XX століть.

Одночасно з роботами з усунення наслідків землетрусу, курорти поліпшили свою інфраструктуру. Так, в Валье-Невадо встановлено 2 нових підйомника, відремонтовані головні автошляхи, переобладнані п'ятизірковий готель і ресторан. Курорт Ель-Колорадо ввів в дію нові підйомники і пункти прокату обладнання, а також розробив нову програму для нічного катання.

Крім значних фінансових витрат на реконструкцію гірськолижних курортів, туристична сфера Чилі зазнала мільйонних збитків через численні відмін заброньованих гірськолижних турів. Але зараз, на думку фахівців туристичної індустрії, курорти Чилі знаходяться у відмінному стані, не представляють ніякої небезпеки і готові прийняти сотні тисяч гостей.

Чилі досить широко відома своїми гірськолижними курортами. Родзинка місцевих трас, крім високої якості обслуговування і сучасних готелів, полягає в їх розташуванні в Південній півкулі, що дозволяє кататися тут в традиційне лижне міжсезоння - з червня по жовтень. Багато відомі гірськолижні команди з Європи та Північної Америки давно облюбували чилійські курорти під свої тренувальні бази.
17 мая 2010, 11:24





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт