» Отдых » Новости туризма

Пляжі Ейлата закриті для купання

    всего 84291 отеля

Пляжі Ейлата закриті для купання

Адміністрація Ейлата закрила для купання ділянка від пляжу " Нептун " до пляжу " Меридіан ". Перебування у воді в даний час несе небезпеку розладу шлунку, очних запалень і захворювання на менінгіт. Причиною став викид стічних вод і забруднення узбережжя хвороботворними бактеріями.

Як повідомляє isra. com, прориви каналізації в Ейлаті відбуваються постійно. Крім збитку туристичній галузі, це також негативно впливає на корали, що ростуть на дні Червоного моря. Також ризику через забруднення вод піддаються дельфіни та інші морські мешканці.

Ейлат - популярне місце відпочинку для туристів і дайверів. Тут протягом усього року стоїть м'яка сонячна погода. Влітку середня температура води досягає +25 ° С, в зимові місяці - +21-22 ° С. Це, в свою чергу, створює сприятливу атмосферу для занять всіма видами водного спорту. Скарбниця Ейлата - Кораловий заповідник - приваблює сюди любителів дайвінгу з усього світу.
17 мая 2010, 09:04





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт