» Отдых » Новости туризма

Ісландський вулкан знову заважає авіасполученню в Європі

    всего 84291 отеля

Ісландський вулкан знову заважає авіасполученню в Європі

Британське управління цивільної авіації заборонило польоти над низкою областей Північної Ірландії через хмару вулканічного попелу з Ісландії, яке знаходиться над північним заходом Сполученого Королівства.

Про це повідомляє в неділю британська телерадіокорпорація Бі-Бі-Сі.

Очікується закриття аеропортів у регіоні, хоча над столицею Північної Ірландії Белфастом повітряний простір буде відкрито до 7:00 за британським часом.

Дублінський аеропорт також відкрито, незважаючи на заборони на польоти в республіці Ірландія. Зокрема, на півдні Ірландії аеропорти Донегал, Сліго і Нок будуть імовірно закриті з 6:00 за місцевим часом.

Нагадаємо, ісландський вулкан Ейяф'яллайекюль почав виверження 14 квітня, що призвело до утворення великої хмари попелу, що представляє небезпеку для турбін авіаційних двигунів і крил літаків. Європейські служби безпеки польотів прийняли рішення на час закрити повітряний простір над багатьма територіями, включаючи Великобританію та Ірландію.

Більшість аеропортів Європи майже тиждень - з 15 до 20 квітня - були повністю закриті для вильоту і прильоту авіалайнерів.
16 мая 2010, 09:48


Тэги: вулкан, авиа, авиаперелеты, пепел ,авиасообщение





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт