» Отдых » Новости туризма

У середині вересня Чилі святкує ювілей незалежності країни

    всего 84291 отеля

У середині вересня Чилі святкує ювілей незалежності країни

На цьому тижні Чилі відзначає двохсотріччя незалежності. 18 вересня 1810, після того, як Наполеон Бонапарт призначив свого брата королем Іспанії, в Чилі була створена Національна рада (хунта). До ювілею приурочені численні святкові заходи по всій країні.

Так, з 14 по 19 вересня на півдні, в Вальдивии, проводиться XVII Міжнародний кінофестиваль. 17 вересня в центрі Сантьяго на висоту в 61 метр буде піднято величезний національний прапор: його довжина складає 27 метрів, ширина - 18 метрів.

Кульмінацією святкування стане 18 вересня, повідомляє BuenoLatina. ru. Днем над містами Чилі пролетять літаки, які випустять в повітря мільйони сторінок з сюжетами з історії країни. У цей день після реконструкції урочисто відкриється Національний стадіон, де потім відбудуться великий концерт і святкове шоу.

19 вересня по вулицях Сантьяго пройде великий військовий парад за участю літаків, поліції, а також армій декількох країн світу.

Приєднається до свята в Чилі і столиця Росії: у московському метрополітені по блакитній лінії в жовтні буде запущений тематичний поїзд, п'ять вагонів якого будуть присвячені відомим чилійським поетам: Габріеле Містраль, Пабло Неруда, Вісенте Гарсіа Уідобро, Гонсало Рохас і Никанор Парро. Усередині вагонів пасажири зможуть побачити портрети і біографії поетів, зображення чилійського зброї, логотипи святкування двохсотріччя незалежності. Крім того, посольство Чилі в Москві організовує широку культурну програму, яка включає в себе кілька художніх виставок і покази чилійських фільмів.
14 сентября 2010, 14:48





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт