» Отдых » Новости туризма

Авіакомпанії «Continental» і «United» об'єдналися для конкурентної боротьби з «Delta»

    всего 84291 отеля

Авіакомпанії «Continental» і «United» об'єдналися для конкурентної боротьби з «Delta»

Два американських авіаперевізника об'єдналися в компанію «United Continental Holdings Inc. » З метою примноження своїх зусиль для боротьби з конкурентами.

Знаменитий американський письменник Оруелл у своїй книзі «1984» написав про трьох великих компаніях, що мають намір залишитися на одному ринку, дві з них ніколи не володіли достатньою потужністю, щоб перемогти третю, і були схильні конкурувати один з одним. Феномен «1984» був перевірений американської авіаційної індустрією: компанії «United» та «Continental» об'єдналися з метою підвищення своєї конкурентоспроможності проти компанії «Delta Airlines». Рада директорів «United Continental Holdings Inc. », В який входять директори обох компаній, зійшовся на думці, що дві голови краще, ніж одна. Після заворушень у авіаційній індустрії США, що спостерігалися в ній в цілому впродовж останнього часу, даний крок здається сміливим вчинком з боку обох сторін.

Короткочасне перебування «Delta» в списку провідних американських авіакомпаній підійшло до кінця, так як спільні зусилля двох об'єдналися компаній призвели до очікуваного числа в 5. 800 вильотів, в той час як «Delta» ледь мала 5. 715 вильотів. Результатом злиття двох компаній повинен стати додатковий річний дохід у розмірі 1. 2 млрд. дол. США. Злиття двох компаній вартістю 3. 2 млрд. дол. США має принести фінансові результати в дуже короткий час.

Об'єдналися компанії також сподіваються, що пасажири дуже швидко звикнуть до нового назві. Як тільки це станеться, у «United Continental Holdings Inc. » З'явиться шанс стати провідною світовою авіакомпанією, для якої «Delta» представлятиме лише малу частку загрози.
19 октября 2010, 14:46





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт