» Отдых » Новости туризма

Саркозі спрогнозував безвізовий режим між ЄС і Росією через 10-15 років

    всего 84291 отеля

Саркозі спрогнозував безвізовий режим між ЄС і Росією через 10-15 років

Президент Франції Ніколя Саркозі вважає, що через 10-15 років між Євросоюзом і Росією буде спільний економічний простір, загальна концепція безпеки і безвізовий режим.

"Моя особиста точка зору - те, що через 10-15 років бачення майбутнього буде таким: спільний економічний простір між Євросоюзом і Росією зі свободою установок, зі скасуванням візового режиму і з загальною концепцією безпеки", - заявив французький лідер після переговорів з президентом РФ Дмитром Медведєвим і канцлером Німеччини Ангелою Меркель.

Нагадаємо, 1 червня Росія передала Євросоюзу проект угоди про скасування візового режиму. При цьому президент РФ Дмитро Медведєв неодноразово заявляв, що для розвитку співпраці між РФ і ЄС необхідно узгодити питання про надання росіянам можливості короткочасного безвізового відвідування європейських країн. Проте у відповідь заступник голови представництва ЄС у Росії Майкл Уебб заявив, що говорити про швидке скасування віз не доводиться.

У липні канцлер Німеччини Ангела Меркель пообіцяла допомогти з питанням можливого скасування віз між Росією і Євросоюзом. А прем'єр-міністр Італії Сільвіо Берлусконі заявив, що проти безвізового режиму між ЄС і РФ виступають країни східної Європи.
19 октября 2010, 14:32





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт