» Отдых » Новости туризма

Туризм Оману досяг зрілості

    всего 84291 отеля

Туризм Оману досяг зрілості

Туріндустрія Оману пройшла довгий шлях для того, щоб світ дізнався про її потенційні можливості і наявних туристичних визначних пам'ятках. Сьогодні Оман вступив в епоху зрілості і відчуває cебя досить впевнено, щоб розповісти світу про свої великі можливості як для гравців туристичного сектору, так і для туристів.

Туризм приносить у ВВП Оману 2. 9%. Міністерство туризму отримало 20 провідних міжнародних нагород за період з 2004 року, коли воно вирішило активно просувати туризм і розвивати країну для прийняття у себе туристів. Дані зусилля принесли середній річний ріст в'їзного турпотоку в 13% і в 2009 році перемістили країну з 76 на 68 місце в світовому індексі WEF Global Index.

Салем Аль Маамарі, який очолює напрямок просування даного сектора в Міністерстві туризму, в деталях повідав про проведену роботу на 4-й Міжнародній конференції по туризму, що розглядає варіанти росту індустрії. Довгі роки боротьби дали сектору ринкову життєздатність, поліпшили канали дистрибуції і просунули споживчий маркетинг на існуючих і нових ринках, зробивши країну основним місцем відпочинку в Перській затоці. «Ми зробили крок далеко вперед з початкового етапу 2000 року. Підстава міністерства в 2004 році, бренду Оману в 2008 році і нових вебсайтів та агентств по створенню соціальних інтернет мереж говорять про історію нашого успіху ».

Аль Маамарі сказав: «Для задоволення туристичних потреб, країна почала співпрацювати з провідними курортними брендами. Наші старання приносять свої плоди. Країна залишається прихильною до створення сильного туристичного сектору, який отримав гарну маркетингову структуру, що продемонструвала 67% зростання числа прилітають в Маскат рейсів з різних куточків світу. 10 років тому ми наполегливо боролися, щоб повідомити світові про те, що Оман є вартим уваги туристичним напрямом. Сьогодні люди хочуть розмовляти з нами про бізнес та вкладати інвестиції в туристичний сектор Омана ».

Свою презентацію Аль Марі закінчив словами: «Краса означає Оман, тому що він гостинний, поважаємо, впевнений в собі, відрізняється новизною і поглядом, зверненим зовні, а також завжди готовий показати свою спадщину і культуру. »

Тим часом учасники домовилися про управління природними багатствами, включаючи юридичні аспекти та питання щодо їх збагаченню. Вони також говорили про створення системи моніторингу для захисту культурної спадщини і зниження споживання природних багатств, таких як вода і органічне паливо. По закінченню триденної конференції Мохаммед Бін Хамуд Аль Тобі, заступник секретаря міністерства туризму, приділив особливу увагу маркетингу і керуванню. Він попросив створити таку маркетингову стратегію, щоб залучити туристів, що цінують і поважають місцеве суспільство, природне і культурну спадщину туристичних напрямків.

На конференції всім акціонерам порадили розділити зони відповідальності для послідовного розвитку турсектора. Враховуючи ключові теми конференції, учасники погодилися, що для економічного розвитку, необхідно шанобливо ставитися до місцевому середовищі, а стабільний туризм повинен стати центром розвитку.

Заступник секретаря сказав: «Всі акціонери повинні розглянути значення механізму місцевого суспільства, керованого належним чином для користування плодами, приносяться туризмом. Ми визнаємо значимість асоціацій і партнерств у досягненні нашої мети створення надійного туристичного сектора ». Він приділив особливу увагу розпорядженням спадщиною, так як це необхідно для розуміння і поваги системи цінності туристичних напрямків. «Культурна спадщина потрібно представляти правильним чином і продавати з належною повагою до нього».
19 октября 2010, 14:03

Туристические новости в тему:




отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт