» Отдых » Новости туризма

Туреччина очікує отримати від туризму 30 млрд. дол. США

    всего 84291 отеля

Туреччина очікує отримати від туризму 30 млрд. дол. США

Ертугрул Гуна, міністр культури і туризму Туреччини, повідомив, що цього року доходи від туріндустрії країни повинні вирости на 1. 5-2 %. У наступному році уряд Туреччини очікує отримати від туристичного сектору 30 млрд. дол. США.

Міністр повідомив, що робляться заходи для забезпечення відвідуваності Туреччини туристами протягом усього року, повідомляє газета « Hurriyet ». За підрахунками 30 млн. туристів повинні відвідати Туреччину в наступному році, що принесе дохід у 25 млрд. дол. США. Однак, за словами Гуна, міністерство поставило мету отримати дохід в 30 млрд. дол. США.

Ахмет Баруту, президент Федерації хотельеров Туреччини ( Turkiye Otelciler Federasyonu, TUROFED ), повідомив, що сьогодні можна спостерігати будівельний бум готелів і в інших турецьких провінціях, ніж Стамбул, Анталія і Ізмір. У Туреччині стрімко розвивається готельний бізнес. За словами Барута, навіть кухаря в 5- зіркових готелях, чия щомісячна зарплата становить 5000 дол. США, можуть конкурувати з керуючими готелів.
19 октября 2010, 13:28





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт