» Отдых » Новости туризма

Крижаний готель Квебека справляє новосілля

    всего 84291 отеля

Крижаний готель Квебека справляє новосілля

Обов'язковим пунктом туристичної програми практично будь-якого туриста, що приїжджає в канадський Квебек, став його знаменитий на весь світ Крижаний готель. У цьому році екзотична пам'ятка стала набагато ближче до туристів, перебравшись на нове місце проживання, розташоване всього в семи хвилинах від самого центру міста Квебека. Виспавшись на крижаному ложі, поверх якого для обігріву розстелені товсті шкури (давня послуга), постояльці тепер можуть випити ковток-другий в барі, і навіть поєднуватися узами цілком законного шлюбу в «крижаній каплиці», за своєю красою не поступається кращим церквам і соборам світу. Ну і, звичайно, до послуг туристів - знамениті перегони на санях, запряжених їздовими собаками.

Новинкою сезону 2011 року стане і участь туристів в будівництві ескімоським хатин з затверділого снігу, відомих як голку. Тільки цього разу мова йде про «фірмових» хатинах квебекський ескімосів, які тут називають «Queenzy». З моменту свого відкриття в 2001 році, Крижаний готель прийняв понад півмільйона туристів.

Снігові аркади вінчають крижані скульптури більше п'яти метрів росту, які влаштувалися «погрітися» у сусіднього вогню - в такому вигляді постає перед глядачем єдиний на Північноамериканському континенті «крижаний палац», що здобув славу не тільки своїм фасадом, але й привітністю і теплотою свого гостинності.

Мине рік, і на місці старої споруди з'явиться абсолютно нова споруда в черговий раз поліпшеної конструкції - наочне підтвердження того, що все тече і все змінюється, підкоряючись технічному і художній майстерності творця.

Нинішній туристичний сезон готель відкриється 7 січня 2011 року, щоб приймати туристів аж до середини березня.
19 октября 2010, 14:14





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт