» Отдых » Новости туризма

З наступного тижня українці зможуть їздити в Чорногорію без віз

    всего 84291 отеля

З наступного тижня українці зможуть їздити в Чорногорію без віз

Угода про скасування візового режиму між Україною і Чорногорією набирає чинності 24 жовтня, заявив представник МЗС України Олександр Дікусаров.

"24 жовтня набуває чинності угода між Кабміном України та урядом Чорногорії про взаємні поїздки громадян. Положеннями цієї угоди вводиться безвізовий порядок в'їзду громадян України до Чорногорії, виїзду і транзиту по території держави іншої договірної сторони... А також їх перебування строком до 90 днів протягом 180 днів з дати першого в'їзду ", - заявив Дікусаров.

За його словами, ті громадяни, які побажають знаходитися на території держави іншої сторони більше 90 днів, повинні повернутися до консульської установи для отримання віз, при цьому операція передбачає скасування всіх зборів за оформлення віз для громадян держав сторін.

Як відомо, раніше Чорногорія ввела безвізовий режим для короткострокових поїздок українців на період туристичного сезону.
19 октября 2010, 15:16





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт